02/03/2020, 09:00

Konferencja w Lądku Zdroju (27-28 lutego 2020 r.)

W dniach 27-28 lutego 2020 r. przedstawiciele Centrum Innowacji i Transferu Technologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu wzięli udział w konferencji i seminarium  pt. Transfer wiedzy i technologii z zakresu żywności wysokiej jakości wypracowanych w związku z realizacją programu Inkubator Przedsiębiorczości do firm zalążkowych i startupów Ziemi Kłodzkiej typowanych do Inkubacji w Inkubatorze Przedsiębiorczości w Lądku Zdroju. Patronat nad tym wydarzeniem objęli Jego Magnificencja Rektor Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz Burmistrz Lądka Zdroju.

Tematyka konferencji obejmowała propozycje technologiczne, produktowe i procesowe z zakresu żywności wysokiej jakości dla firm zalążkowych i startupów w Inkubatorze Przedsiębiorczości w Lądku Zdroju wypracowane w związku z realizacją programu Inkubator Przedsiębiorczości 2.0. Podczas seminarium przedstawiciele Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przedstawili ofertę technologiczną (recepturową) UPP.

KONTAKT

Centrum Innowacji i Transferu Technologii
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Kolegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań
Zobacz jak można do nas dojechać
Logo Fundusze Europejskie Inteligentny Rozwój Logo Rzeczpospolita Polska Logo Unia Europejska Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
Projekt „Inkubator Innowacyjności 4.0” jest współfinansowany ze środków finansowych na naukę w ramach projektu pozakonkursowego „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4).
Go to top