Aktualności
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/40d37c2a1858cd514530a54e7d704809.jpg)
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/728d58fa08712033bff2176282d532c0.jpg)
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/3309a7b985ab0796a096e9c9fea82f2c.jpg)
19/07/2024, 10:16
Nowa technologia w ofercie
Ekstrudat do produkcji roślinnego zastępnika mięsa i sposób wytwarzania ekstrudatu
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/d78d09946de424c4b794cc5ac0e39e52.jpg)
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/2328689f58dc42d632beae32a67df792.jpg)
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/bbfc3d978c21975a638612a42c435d88.jpg)
19/07/2024, 09:59
Nowa technologia w ofercie
Sposób wytwarzania mikrokapsułek zawierających mieszaninę olejów roślinnych
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/639487c2a76cd29e4baa23d6a3d89327.jpg)
19/07/2024, 09:57
Nowa technologia w ofercie
Pieczywo bezglutenowe wzbogacone białkami niekonwencjonalnymi i sposób otrzymania pieczywa bezglutenowego
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/eac95b9a06e4c663ba8f30f429e34566.jpg)
19/07/2024, 09:50
Nowa technologia w ofercie
Kompozycja zabezpieczająca do drewna i wyrobów drewnopodobnych, w szczególności po obróbce termicznej i sposób wytwarzania kompozycji zabezpieczającej do drewna i wyrobów drewnopodobnych (...)
![](https://ciitt.up.poznan.pl/images/articles/eb39e6bc472429281bf049d36735588c.jpg)
19/07/2024, 09:49