Aktualności

19/07/2024, 10:20

Nowa technologia w ofercie

Owsianka instant z jabłkiem wzbogaconym w wapń

19/07/2024, 10:18

Nowa technologia w ofercie

Humus roślinny z jabłkiem wzbogaconym w wapń

19/07/2024, 10:16

Nowa technologia w ofercie

Ekstrudat do produkcji roślinnego zastępnika mięsa i sposób wytwarzania ekstrudatu

19/07/2024, 10:14

Nowa technologia w ofercie

Sposób kapsułkowania olejów w komórkach drożdżowych

19/07/2024, 10:01

Nowa technologia w ofercie

Sposób wytwarzania roślinnego analogu gyrosa

19/07/2024, 09:59

Nowa technologia w ofercie

Sposób wytwarzania mikrokapsułek zawierających mieszaninę olejów roślinnych

19/07/2024, 09:57

Nowa technologia w ofercie

Pieczywo bezglutenowe wzbogacone białkami niekonwencjonalnymi i sposób otrzymania pieczywa bezglutenowego

19/07/2024, 09:50

Nowa technologia w ofercie

Kompozycja zabezpieczająca do drewna i wyrobów drewnopodobnych, w szczególności po obróbce termicznej i sposób wytwarzania kompozycji zabezpieczającej do drewna i wyrobów drewnopodobnych (...)

19/07/2024, 09:49

Nowa technologia w ofercie

Sposób wytwarzania cienkich płyt wiórowych na bazie spoiwa ekologicznego

1234... > >>

KONTAKT

Centrum Innowacji i Transferu Technologii
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Kolegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań
Zobacz jak można do nas dojechać
Logo Fundusze Europejskie Inteligentny Rozwój Logo Rzeczpospolita Polska Logo Unia Europejska Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
Projekt „Inkubator Innowacyjności 4.0” jest współfinansowany ze środków finansowych na naukę w ramach projektu pozakonkursowego „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4).
Go to top