Opublikowane na CIiTT UP w Poznaniu (https://ciitt.up.poznan.pl/)
04/11/2022, 07:06

Zaproszenie na szkolenie w ramach projektu ININ 4.0 z zakresu prawa żywnościowego

Centrum Innowacji i Transferu Technologii serdecznie zaprasza pracowników Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu na szkolenie z zakresu prawa żywnościowego w kontekście komercjalizacji wyników badań naukowych i wdrażania nowych produktów spożywczych na rynek w ramach realizacji programu Ministerstwa Edukacji i Nauki pn. „Inkubator Innowacyjności 4.0”, współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu pozakonkursowego „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4).

 


W nawiązaniu do wcześniej złożonej deklaracji uczestnictwa w szkoleniu przekierowanej do Centrum przez Panią Dziekan prof. UPP dr hab. Bożenę Danyluk prosimy o mailowe potwierdzenie udziału w szkoleniu. Potwierdzenie prosimy przesłać na adres: inin@up.poznan.pl w temacie wpisując "Szkolenie prawo żywnościowe" oraz w treści wiadomości podając następujące informacje:

- imię i nazwisko, 

- nazwę reprezentowanej jednostki,

- mail i telefon kontaktowy.

 

Uwaga! Szkolenie jest limitowane pod względem ilości dostępnych miejsc. W przypadku braku możliwości stawienia się na szkolenie w konkretnym dniu, bądź w przypadku całkowitej rezygnacji z udziału w szkoleniu bardzo prosimy poinformować o tym wcześniej Centrum oraz wskazać osobę, która mogłaby zająć wolne miejsce. 

 

Szkolenie odbędzie się stacjonarnie w Poznaniu w formie hybrydowej i obejmuje 16 godzin zegarowych, które zostaną podzielone na 3 dni:

·       24.11.2022 r. godz. 12:00 - 16:00 (4h) stacjonarnie w Poznaniu,

·       25.11.2022 r. godz. 09:00 – 17:00 (8h) stacjonarnie w Poznaniu,

·       02.12.2022 r. godz. 10:00-14:00 (4h) on-line

 

Szkolenie dedykowane jest pracownikom naukowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu realizującym projekty badawczo-rozwojowe w celu umiejętnego planowania w projektach zadań związanych z prawem żywnościowym w odniesieniu do opracowanych technologii. Drugą grupą odbiorców są brokerzy innowacji i inne osoby zajmujące się komercjalizacją wyników projektów naukowych.

 

Zakres tematyczny szkolenia obejmuje następujące zagadnienia:

 

Spotkanie przeprowadzone zostanie przez przedstawicieli Kancelarii IGI Food Consulting. Dwa pierwsze dni (24 i 25.11.2022) stanowić będą część teoretyczną/wykładową, natomiast 3 dzień szkoleniowy (02.12.2022) to sesja Q&A (pytań i odpowiedzi). Pytania można zgłaszać zarówno mailowo przed rozpoczęciem szkolenia (na adres inin@up.poznan.pl), jak również podczas szkolenia bezpośrednio do prowadzących.

Część stacjonarna szkolenia (24 i 25.11.2022) odbędzie się w Kolegium Rungego (ul. Wojska Polskiego 52, Poznań), a link do spotkania online (02.12.2022) otrzymają Państwo mailowo przed rozpoczęciem szkolenia od przedstawicieli firmy szkoleniowej.

 

Szczegółowych informacji dotyczących projektu „Inkubator Innowacyjności 4.0” jak i samego szkolenia udziela Broker Innowacji:

Mariusz Lesiecki

mail: inin@up.poznan.pl

tel. 61 846 62 66

kom. 507 980 177

 

 
Adres źródła: https://ciitt.up.poznan.pl/aktualnosci/szkolenia/zaproszenie-na-szkolenie-w-ramach-projektu-inin-4-0-z-zakresu-prawa-zywnosciowego