Zapraszamy do składania ofert nabycia licencji na technologię/nabycia praw do technologii pn. "Czekolada probiotyczna z dereniem jako składnikiem prozdrowotnym".
Technologia została opracowana w projekcie pt. EkoBioFood - PULS Plantinova 2.0 w ramach Programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego "Inkubator Innowacyjności 2.0" w ramach ustanowionego przez Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego projektu pozakonkursowego pn. „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014–2020 (Działanie 4.4).
Oferty nabycia licencji na technologię/nabycia praw do technologii (zgodne z załącznikiem nr 1 i/lub 2) należy przesyłać drogą elektroniczną na adres: ciitt@up.poznan.pl.
Załącznik nr 1 Formularz oferty zakupu praw.pdf
Załącznik nr 1 Formularz oferty zakupu praw.xls
Załącznik nr 2 Formularz oferty zakupu licencji.pdf
Załącznik nr 2 Formularz oferty zakupu licencji.xls
PREZENTACJA TECHNOLOGII:
Linia czekolad funkcjonalnych z preparatami z owoców derenia jako nośnik składników prozdrowotnych.mp4