Zapraszamy do składania ofert nabycia licencji na technologie opracowane w ramach projektu nr. POIG 01.01.02-00-061/09 pod tytułem: „Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych". Oferowane technologie dotyczą wytwarzania żywności prozdrowotnej mającej wpływ na określone parametry żywieniowe i zdrowotne w jednostce chorobowej nieswoiste zapalenie jelit.
Niniejszym informujemy, że Technologia przygotowania ferrytyny do stosowania w żywności funkcjonalnej uzyskała ochronę patentową.
Zgodnie z pkt 7 warunków zaproszenia do składania ofert zawartych w Zaproszeniu z dnia 19.11.2015 r. nr 1/K/PO IG 01.01.02-00-061/09/2015 Ogłaszający zmienia warunki Zaproszenia do składania ofert poprzez:
Oferty nabycia licencji/praw (zgodne z załącznikiem nr 1 lub 2) należy przesyłać drogą elektroniczną na adres: ciitt@up.poznan.pl.
Ogłoszenie z dnia 30.06.2020 r. o zmianie terminu składania ofert
Zgodnie z pkt 8 warunków zaproszenia do składania ofert zawartych w Zaproszeniu z dnia 19.11.2015 NR 1/K/PO IG 01.01.02-00-061/09/2015 Ogłaszający zmienia warunki Zaproszenia do składania ofert poprzez zmianę jego brzmienia tj. pkt 1. Termin składania ofert – ciągły nabór ofert.
Załącznik nr 1 Formularz oferty zakupu licencji.pdf
Załącznik nr 1 Formularz oferty zakupu licencji.xls
Załącznik nr 2 Formularz oferty zakupu praw.pdf
Załącznik nr 2 Formularz oferty zakupu praw.xls
Informacji merytorycznych na temat oferowanych technologii udziela:
prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska
email: angramza@up.poznan.pl
tel. 0-61 848-7331